03 de març, 2023

QUIN GRAN PROJECTE SOBRE ELS AVIONS HEM FET! 3/3/23

Benvolgudes famílies,

Us volem explicar com ha anat el nostre projecte dels Avions. Ja fa uns dies entre tots i totes vam escollir quin projecte volíem treballar, relacionat amb els mitjans de transport. Teníem unes quantes opcions i la més escollida va ser: ELS AVIONS

Així que vam decidir enlairar-nos i aprendre el màxim de coses sobre aquest mitjà de transport aeri.



Gràcies a l'ajuda dels Esquirols hem aconseguit tenir un racó a l'aula ple de material sobre els avions. Vam construir un aeroport a la nostra taula d'experimentació i una avioneta de cartó per simular que érem pilots aeris.










Després de jugar amb els diferents espais de joc sobre els avions hem aprofitat per fer els nostres avions de paper i fer-los volar per la classe.




Durant les estones de descans també hem tingut la sort que des de la biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua ens han deixat un grapat de llibres sobre els avions i altres mitjans de transport. Ens han servit per aprendre moltes més coses i veure imatges reals dels avions per dins.










I ja per acabar us volem ensenyar un petit resum de com hem fet la nostra manualitat de fang de final de projecte. Aquí us deixem un petit resum.





ENGLISH TIME

Hello everyone! 👋😀

"How are you?" 
Aquesta és la pregunta que ara els Esquirols ja us poden respondre, ja que, cada matí parlem dels nostres feelings i tenim l'oportunitat d'establir una petita conversa sobre com ens sentim avui in english.



A més, també observem les diferents emotions per després dibuixar-les: 

Happy face, sad face, sleepy face... 

And now... we will talk about THE AIRPLANES
First of all, we give you the boarding pass!


Hem après moltes coses d'aquest mitjà de transport; una d'elles és que va mooooolt ràpid, així que vam pintar with our finger les línies que deixa al cel.





FEM PSICO!

A les hores de Psicomotricitat hem treballat els desplaçaments en grup, ajuntant-nos com a trens de diferents llargàries i seguint recorreguts amb fletxes de direccionalitat. Recordeu per quin camí hem passat?
També hem jugat al Pica-paret on hem de tenir un bon control del propi cos!













Abans d'acabar, volem deixar-vos una activitat molt divertida per continuar aprenent sobre els avions... Es tracta d'un mirador situat al Prat del Llobregat on es veuen els avions molt de prop! 
La Meritxell i la Mireia vam anar i vam capturar moments com aquests 😲: 




Aquí us deixem la direcció per si us animeu 🛫


També us deixem un altre activitat, anar a l'aeroport de Sabadell on un cop al mes fan activitats. 
Us deixem l'enllaç: Click here!

Ara sí, donem per acabat "el nostre viatge amb avió" ✈✈✈✈✈✈✈ , esperem tenir notícies noves ben aviat sobre el nou projecte.

Els pilots i copilots de l'escola us desitgen un bon cap de setmana llarg de quatre dies i a gaudir de la festa major d'hivern de Santa Perpètua. Ens retrobem a l'escola el dimecres.

Fins aviat famílies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ARA SÍ... BON ESTIU I FINS AVIAT! 22/6/2023

  Hola famílies, Avui és un dia ben especial per totes les mestres, sense adonar-nos ha passat tot un curs sencer. Si mirem enrere sembla qu...