07 d’octubre, 2022

BENVINGUTS AL BLOG DELS ESQUIROLS 7/10/22

 Benvolgudes famílies,

Comencem aquest blog dels Esquirols donant-vos la benvinguda a tots i a totes. De mica en mica tots anem agafant confiança i anem coneixent els nostres nous companys de classe i les senyoretes. 

Durant els primers dies d'escola hem anat descobrint els diferents racons que hi ha a la classe. Ens agrada molt jugar a la cuineta i preparar la taula per dinar, també passem moltes estones al racó dels cotxes jugant amb les estores i el pàrquing. 🍩🍨🍮🍼🚚🚗

Estem molt contents de compartir grans moments tots junts! Aquí us presentem tots els Esquirols. Benvinguts a l'Escola Tabor! 



Sabem que us agradaria veure'ns per un foradet com ens ho passem a l'escola. Així que la millor manera és amb aquest vídeo que recull diferents moments que hem compartit els primers dies.



Sabeu què? A la classe sempre tenim dues mascotes que ens donen la benvinguda cada matí: en Plim-Plim i en Pinyó. La primera setmana ens van portar un conte de dos esquirols que viuen grans aventures per aconseguir una pinya. És un conte molt recomanable.

Com molt bé sabeu des de fa uns dies tenim una taula d'experimentació plena de fruits i fulles de la tardor 🌰🍁🍄🍂. Cada vegada les paneres estan més plenes. Us demanem que ens ajudeu a tenir un espai cada vegada més bonic. Podeu portar fulles, castanyes, carabasses, etc.😘 



L'HORA DE FER MÚSICA

A l'hora de fer música hem conegut la senyoreta Jordina i la iaia Pepa, el titella que ens dona la benvinguda a aquesta estona, ens presenta cançons i ens fa jugar al so i silenci.

Hem recordat cançons populars com el "Sol, solet", "La lluna i la pruna", "El gegant del pi", "El cargol treu banya", "En Jan petit", "Marieta vola, vola", ...

Us deixem l'enllaç d'algunes de les músiques que hem anat cantant i ballant aquestes setmanes. 🎵🎵🎵





FEM PSICO!

Els dilluns al matí és l'estona de psicomotricitat i baixem a la sala a jugar amb el material que hi ha preparat: peces toves, tobogan, casetes, pilotes, cèrcols, ... Ens enfilem, fem equilibris, saltem, correm, construïm torres que després tirem a terra i tornem a reconstruir una i una altra vegada.

Recordeu portar els mitjons antilliscants posats.




Després representem allò a què hem jugat: ponts, pilotes, ...

ENGLISH TIME

Cada matí cantem la cançó de "HELLO HELLO! 👋👋" per donar-nos el bon dia en anglès. Forma part de la nostra rutina diària per anar adquirint vocabulari d'una manera divertida.




Do you want to listen the song? 👇



També, en les nostres "daily routines" a l'hora de recollir escoltem... 

CLEAN UP!🧩


It is autumn and with its arrival we have discovered this beautiful book!  There are squirrels, acorns, leaves... 

Hem aprofitat també per parlar dels "autumn colors":

red, yellow, orange...



Petons d'esquiroleeeeets i ens veiem ben aviat a la propera entrada del blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ARA SÍ... BON ESTIU I FINS AVIAT! 22/6/2023

  Hola famílies, Avui és un dia ben especial per totes les mestres, sense adonar-nos ha passat tot un curs sencer. Si mirem enrere sembla qu...