04 de novembre, 2022

CELEBRANT LA CASTANYADA A L'ESCOLA! 4/11/2022

Benvolgudes famílies,

Ja sabem que ens aneu seguint en el blog perquè els Esquirols ens han explicat que heu estat cantant i ballant les cançons de l'entrada anterior. Us agraïm la vostra dedicació, ja que a ells els fa molt feliços poder-vos explicar el que fem a l'escola.  

Comencem aquest blog amb un recull de les diferents activitats que hem fet al llarg d'aquestes setmanes. Com molt bé sabeu hem estat molt immersos en la Tardor i la Castanyada.

Vam començar preparant una gran taula a la classe per poder cuinar els nostres panellets. Vam necessitar patata bullida, sucre i ametlla mòlta per poder fer unes boletes ben rodonetes. I finalment decorar-les amb pinyons, ametlles o codonyat. Ens van quedar boníssims.




















Durant aquests dies també hem aprofitat per crear uns murals molt bonics de la tardor. Entre tots hem enganxat gomets i papers de seda als diferents fruits que hi havia dibuixats a terra: una carabassa, una castanya , un raïm  i una magrana. Cadascú de nosaltres ha sabut classificar correctament els colors de cada fruit i enganxar els gomets o papers dels colors corresponents. Ens ha quedat una classe molt bonica!





També hem escoltat el conte de la Castanyera, explicat pels nostres titelles de l'escola, en Pepet i la Pepeta. Estàvem tots molt emocionats per saber com ajudar a la Castanyera a trobar castanyes i que no es convertissin en cargols amb banyes.





ENGLISH 

IT'S HALLOWEEN TIME! 👻🎃

Amb l'arribada de la festa tradicional anglesa més misteriosa de l'any, hem conegut als personatges principals de la cançó "Go Away" que són: monster, ghost, witch and vampire


And after listening to the song we created our own masks to become monsters!



També hem pintat amb aquarel·les la nostra "halloween pumpkin". 

Look at the artists! 






AUTUMN SEASON

Continuem treballant "autumn season". Primer vam escoltar un conte de "leaves" i vam fer pintura amb els colors de la tardor. Ara cantem i ballem aquesta cançó per familiaritzar-nos amb el vocabulari d'aquesta estació de l'any.



A part dels "autumn colors", també treballem tots els altres colors a través de classificacions i jocs que ens ajuden a integrar-los en la llengua anglesa d'una manera molt divertida.


L'HORA DE FER MÚSICA
Hem continuat aprenent danses de la tardor i la castanyada: "el Marrameu", "la castanya", "la rumba de les castanyes", ... Ho hem fet amb l'ajuda dels companys de Llevant (sisè) i Ponent (primer).






I per acabar la setmana un divendres molt especial on hem celebrat la FESTA DE LA CASTANYADA 🌰🌰. Pel matí tots ben disfressats hem jugat i cantat junts les cançons de la Castanyera i hem anat a veure un espectacle molt divertit que ens han explicat les senyoretes.  








Després de veure un gran espectacle, hem agafat forces esmorzant i tastant alguns dels nostres panellets que ja teníem preparats a la classe. La resta els hem deixat per la tarda per berenar i ballar les danses de la tardor.





I per la tarda hem anat al pati a esperar la visita del Castanyer i la Castanyera que ens han regalat castanyes per a tothom. Ha estat un dia molt divertit!





Esperem que us hagin agradat les nostres aventures de la Castanyada i ens veiem ben aviat amb un nou projecte molt emocionant. 😘😘😘😘😘😘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ARA SÍ... BON ESTIU I FINS AVIAT! 22/6/2023

  Hola famílies, Avui és un dia ben especial per totes les mestres, sense adonar-nos ha passat tot un curs sencer. Si mirem enrere sembla qu...